Ready? Set. Continue! - 01-09-2017

Om te beginnen, welkom terug! Welkom terug aan mezelf. Niet dat ik ben weggeweest, maar wel enigszins afwezig. De afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met het afronden van mijn studie Logistiek & Economie (inmiddels: Logistics Management). Vijf maanden lang hard gewerkt aan het in kaart brengen van een Supply Chain en een advies te schrijven over de optimalisatie ervan. Toch spannend zo’n afstudeerzitting: ben ik niet wat vergeten, zal ik dit ook vertellen, was het wel goed genoeg wat ik heb ingeleverd?

Het afgelopen half jaar heeft mij weer eens laten zien hoe leuk de logistiek is. Wat een dynamische en interessante wereld, maar bovenal: wat een mooie wereld.

Ready?

Maar dan, klaar met de studie. Na vier jaar studeren een mooi resultaat behaald. Wat nu? Wil ik verder studeren, wil ik aan het werk? Wat vind ik nu écht leuk om te doen? Wil ik weer aan de slag bij een expediteur, waar ik al 2 jaar met veel plezier gewerkt heb, of toch wat anders? Ik wil nieuwe dingen leren en nieuwe ervaringen op doen want ik ben nooit klaar met leren, ik ben nooit "ready".

Set.

Zoals altijd doe ik het liefst zoveel mogelijk tegelijk omdat ik overal een uitdaging in zie en ben ik inmiddels aan de slag gegaan met binnen Juice-Pack. Vier dagen per week ben ik verantwoordelijk voor de operations, de opzet en het aanbrengen van structuur binnen deze afdeling. Ik ben inmiddels al aardig gesetteld en geniet van alles wat ik daar kan leren!

Continue!

Klaar met de studie, "gesetteld" bij een nieuw bedrijf, maar de passie voor logistiek is er niet minder op geworden. Integendeel. Waar ik anderhalf jaar geleden vanuit diezelfde passie MLM Logistics Support ben begonnen, ben ik er inmiddels van overtuigd dat dit zeker iets is waar ik verder mee wil. Duitse taal trainingen geven, social media ondersteuning of hulp bij het analyseren van processen door middel van inzet van logistieke studenten. Want al dat talent moet benut worden. Alles met het oog op logistiek. MLM Logistics Support kan erbij helpen. Met mijn achtergrond in de logistiek, logistiek is er bij mij met de paplepel ingegoten, geen vliegtuigjes maar vrachtwagens die toeterende op mij afkwamen, en met hulp van topstudenten gaan wij gewoon verder waar wij de afgelopen anderhalf jaar (met een wat rustiger afgelopen half jaar) mee bezig zijn geweest.

Interesse? Bel me voor een afspraak op
0180-854661 of mail naar michelle@mlmlogisticssupport.nl